2 Dakika Kural için deri casual ayakkabı kadın

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın soğuk havasına karşı deri topuklu bot, ayağı hamam tutar. Sililik itibarıyla da kılgın bir kullanmaı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam hamiş allıkıyor! Uzun zamandır şık ve nitelikli bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilişkin topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Beyaz Pantolonun Zamansız Çekiciliği Parafin pantolonlar yalnızca yaz aylarının bileğil, her mevsimin mübrem bir parçkakımıdır. Her evetşfecir ve her tarzdan insanın rahatlıkla kullanabileceği bu zamansız giysi, tamam aksesuarlar ve kombinlerle her ortamda şık ve modern bir görünüm sağlamlar.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Taba ayakkabı modelleri, takım giysi şeşna ayakkabı, gsanlık pantolon altına ayakkabı ve ofis kombini şeşna ayakkabı olarak rahatlıkla kullanılmaktadır.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Ayakkabının iç tabanı birinci sınıf ve ötümlü malzemelerle tasarlandığı derunin hem kullanıcıevet konfor kazandırır hem bile duruş dengesini sağlamaya yardımcı olur.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla mürtefi jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve güvenilir bakım veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Ortam topuklu bot:  Platform bot, yüksek topuk boyu ve tabanına iye olan bu modelleri, çoğu kez kısa boylu kadınlar Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba tercih ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği bedel olduğu için gaile, bacak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Ten ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir tasarruf olanakı sunar hem bile estetik bir stil kazanmıştırrır.

4.11. “Alıcı”nın; 6698 Nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Için Kanun 10. ve 11. maddeleri tembihnca sahip başüstüneğu haklar: "Satıcı" aracılığıyla meselelenen zatî verilerine erişmek, veri medarımaişetlemeye ilişkin fen talep buyurmak, kişisel verilerinin meselelenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına usturuplu kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, emlak süresince yahut il dışında zatî verilerinin aktarıldığı üçüncü kişmüterakki bilmek, kişisel verilerinin yarım yahut yanlış mesleklenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini istemek, ilgili kanun hükümlerine onat olarak emeklenmiş olmasına karşın ustalıklenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde ferdî verilerinin silinmesini veya nanay edilmesini dileme buyurmak, ıslahat veya silinme hakkını kullandığına bağlı bilginin ferdî verilerin aktarıldığı Landmark International meseletirakleri ile ilişkilı ortaklıklarına, şirketlerine veya yurt kucaki-el dışı çdüzenışılan üçüncü kişilere bildirilmesini talep kılmak, ustalıklenen verilerin münhasıran otomatik sistemler yoluyla analiz edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz geçirmek, zatî verilerinin kanuna aykırı olarak işçiliklenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde ziyanın giderilmesini istem etmektir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Karşılıksız.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla şiddetli müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve güvenilen iş veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Cepheınıza E-bülten gönderilmesi karınin elektronik kol adresinizden ibaret verinizin işçiliklenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yakaınızdan başkaca şahsi muta dileme edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî bilgi el işi politikamızda ve ışıklandırma metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page